cari-mp3

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno

File size : 5,55MB, Listen : 49

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno. Download lagu Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno. Download Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno Cepat. Download Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno terpopuler.

Title: Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 5,55MB
Duration: 4:50
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati - Kependem Tresno

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno nyanyian iki
Nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
Kudu kepiye, aku mesti piye
Yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
Wes tak tutup atiku dinggo liyane
Mergo kowe seng paling tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati
Senajan tresno iki mung kependem ning ati