cari-mp3

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Ardia Diwang Probowati - Rembulan

File size : 6,5MB, Listen : 2850

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan. Download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Ardia Diwang Probowati - Rembulan. Download Ardia Diwang Probowati - Rembulan Cepat. Download Ardia Diwang Probowati - Rembulan terpopuler.

Title: Ardia Diwang Probowati - Rembulan
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,5MB
Duration: 5:00
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane


Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas


Howo ning jero batin pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas


Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan


Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane


Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas


Howo ning njero batin tansah pengen sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas


Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan