cari-mp3

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati

File size : 6,27MB, Listen : 38

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati. Download lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati. Download Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati Cepat. Download Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati terpopuler.

Title: Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,27MB
Duration: 5:22
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati - Tetep Ning Ati

banyu tibo soko langit
dadi saksi styoku mung kanggo kowe
seng neng atiku ra bakal iso ilang
senajan kowe nglarani aku
                            
sak tenane atiku loro
nanging gede tresno iki
luwe teko cidro
janjimu neng aku
wes tak rasake wae
kui kabeh mergo kowe
                         
aku isih tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku
senajan kowe ora iso dadi seng tak karepeke
nganti pati kowe tetep neng ati
                        
aku tansah kelingan
janjimu neng aku
ra bakal lungo ninggal crito loro
tapi nyatane kowe ora iso jogo roso iki
nganti pungkasane uripku
                         
sak tenane atiku loro
nanging gede tresno iki
luwe teko cidro
janjimu neng aku
wes tak rasake wae
kui kabeh mergo kowe
                  
aku isih tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku
senajan kowe ora iso dadi seng tak karepke
nganti pati kowe tetep neng ati
                           
aku isih tresno kowe
nganti tekan esok kapan
sliramu tetep neng atiku
senajan kowe ora iso dadi seng tak karepke
nganti pati kowe tetep neng ati
nganti pati kowe tetep neng ati