cari-mp3

Download lagu Didi Kempot - Ali Ali, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Didi Kempot - Ali Ali

File size : 5,40MB, Listen : 38

Download lagu Didi Kempot - Ali Ali. Download lagu Didi Kempot - Ali Ali MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Didi Kempot - Ali Ali. Download Didi Kempot - Ali Ali Cepat. Download Didi Kempot - Ali Ali terpopuler.

Title: Didi Kempot - Ali Ali
Years: 2016
Genre: Music
Size: +- 5,40MB
Duration: 4:35
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Didi Kempot - Ali Ali

Mas opo wis lali sliramu
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku
Mas mumpung saiki ketemu
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku
Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne
Mas gelang anting ali-ali
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

Mas opo wis lali sliramu
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku
Mas mumpung saiki ketemu
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku
Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne
Mas gelang anting ali-ali
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari