cari-mp3

Download lagu Didi Kempot - Kowe Duwe Aku, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Didi Kempot - Kowe Duwe Aku

File size : 6,7MB, Listen : 20

Download lagu Didi Kempot - Kowe Duwe Aku. Download lagu Didi Kempot - Kowe Duwe Aku MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Didi Kempot - Kowe Duwe Aku. Download Didi Kempot - Kowe Duwe Aku Cepat. Download Didi Kempot - Kowe Duwe Aku terpopuler.

Title: Didi Kempot - Kowe Duwe Aku
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,7MB
Duration: 5:2
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Didi Kempot - Kowe Duwe Aku

ing atiku aku nyimpen kowe
ora bakal tresnamu tak selehke
nadyan aku wong ora duwe
sumpah janji kanggoku ra sepele

paribasan gunung tak lompati
palangono samudro tak jeguri
aku cinta setengah mati
amung siro kang ono jroning ati

ora nyono sliramu malah lungo
mung jalaran gedhene sujono
tresnaku wes kok anggep siyo
lelabuhku wes tanpo guno

pindo prau ing tengah jolodri
ombak gedhe yo kudu diadhepi
tresno iki ra bakal nyawiji
yen sliramu ra melu anggondeli

paribasan gunung tak lompati
palangono samudro tak jeguri
aku cinta setengah mati
amung siro kang ono jroning ati

ora nyono sliramu malah lungo
mung jalaran gedhene sujono
tresnaku wes kok anggep siyo
lelabuhku wes tanpo guno

pindo prau ing tengah jolodri
ombak gedhe yo kudu diadhepi
tresno iki ra bakal nyawiji
yen sliramu ra melu anggondeli