cari-mp3

Download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi

File size : 7,28MB, Listen : 17

Download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi. Download lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi. Download Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi Cepat. Download Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi terpopuler.

Title: Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 7,28MB
Duration: 6:23
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Nella Kharisma - Di Tinggal Rabi

Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Biyen tak tandur pari tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani blenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso