cari-mp3

Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Nella Kharisma - Pamer Bojo

File size : 5,58MB, Listen : 63

Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo. Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Nella Kharisma - Pamer Bojo. Download Nella Kharisma - Pamer Bojo Cepat. Download Nella Kharisma - Pamer Bojo terpopuler.

Title: Nella Kharisma - Pamer Bojo
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 5,58MB
Duration: 4:53
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo

Jangan opo, jangan kangkung
Tempe opo, tempe koro
Ngopo kok bingong, bojoku ditikong
Lapo kok bingung, ra lapo lapo

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe

Heee kowe konc*ku sing jarene cs-ku
Nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak karepe

Paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah mana ku tahu
Seakan kau arjuna padahal engkau keju
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

A..Ku kurang opo, kok koe iso tego
Opo ono salahku terus kowe nikung aku
Aku kudu tak ajarno, kok aku kudu lilo
Ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku

Pancen koe konyol, ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana sangup bertahan
Neng ngarep kok apikan, neng mburi kurang ajar

Sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

Gek ndang ruwatono, gek ndang untalono
Mugo iso seneng, awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro, nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro, nanging aku kebacot loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel, bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone konco dewe