cari-mp3

Download lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Via Vallen - Ditinggal Rabi

File size : 7,31MB, Listen : 22

Download lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi. Download lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Ditinggal Rabi. Download Via Vallen - Ditinggal Rabi Cepat. Download Via Vallen - Ditinggal Rabi terpopuler.

Title: Via Vallen - Ditinggal Rabi
Years: 2017
Genre: Music
Size: +- 7,31MB
Duration: 6:26
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Via Vallen - Ditinggal Rabi

Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Atiku rasane loro
nyawang kowe rabi karo wong liyo
nangis getih eluhku
remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku
opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku kudu kuat batinku
senajan nyikso tresnoku
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
Biyen tak tandur pari tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani blenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresni wani kelangan
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso
mas opo kowe lali karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong liyo
mblenjani tresnoku nelongso