cari-mp3

Download lagu Via Vallen - Pamer Bojo, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Via Vallen - Pamer Bojo

File size : 6,11MB, Listen : 9552

Download lagu Via Vallen - Pamer Bojo. Download lagu Via Vallen - Pamer Bojo MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Pamer Bojo. Download Via Vallen - Pamer Bojo Cepat. Download Via Vallen - Pamer Bojo terpopuler.

Title: Via Vallen - Pamer Bojo
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,11MB
Duration: 5:6
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Via Vallen - Pamer Bojo

Cipt : Didi Kempot
Arr : Deden Mahdyan

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku