cari-mp3

Download lagu Via Vallen - Ra Jodo, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Via Vallen - Ra Jodo

File size : 5,35MB, Listen : 165

Download lagu Via Vallen - Ra Jodo. Download lagu Via Vallen - Ra Jodo MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Ra Jodo. Download Via Vallen - Ra Jodo Cepat. Download Via Vallen - Ra Jodo terpopuler.

Title: Via Vallen - Ra Jodo
Years: 2018
Genre: Music
Size: +- 5,35MB
Duration: 4:30
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Via Vallen - Ra Jodo

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui
maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui