cari-mp3

Download lagu Via Vallen - Sewu Kutho, play music dengan cara klik tombol dan klik tombol untuk download.

Download Via Vallen - Sewu Kutho

File size : 6,20MB, Listen : 31

Download lagu Via Vallen - Sewu Kutho. Download lagu Via Vallen - Sewu Kutho MP3 dan MP4 Gratis. Download lagu terbaru Via Vallen - Sewu Kutho. Download Via Vallen - Sewu Kutho Cepat. Download Via Vallen - Sewu Kutho terpopuler.

Title: Via Vallen - Sewu Kutho
Years: 2019
Genre: Music
Size: +- 6,20MB
Duration: 5:15
Type file: Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Yang kamu Suka

Lirik Lagu Via Vallen - Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo